Taito-kurser

Taito-kurser lockar med sina nya produkter och tekniker samt att man lyckas med tillverkningen och lär sig nytt. Kursprogrammet uppdateras på hemsidorna för varje termin. En del av kurserna hör till Taito-gruppens gemensamma kursutbud "Skaparglädje".

Under ortlänken hittas ifrågavarande hantverkscenters kurser för den aktuella terminen.

Våra kurser omfattar i huvudsak en eller två kvällar. En del av kurserna har en distansperiod då deltagaren jobbar på egen hand. Det halvfärdiga arbetet efterbehandlas sedan under den andra kurskvällen.

 

KURSER OCH VERKSTÄDER I HANTVERKSCENTREN

Vi arrangerar olika verkstäder och kvällskurser i hantverkscentren i Pargas och Kimito. Följ våra uppdateringar om kurser och evenemang på facebook. Kursprogrammet i Pargas har nu uppdaterats på hemsidorna.

 

KORTKURSER FÖR DAGHEM OCH SKOLOR

Behöver ni variation i vardagen? Beställ en färdig eller skräddarsydd kurs för dagis- och skolgrupper. Kursen kan hållas i skolan eller på daghemmet eller i hantverkscentrens kursutrymmen. Kurserna går bra att anpassa till olika högtider som jul, påsk, mors- och farsdag. Verkstäderna genomförs på beställning enligt gruppens önskemål.

 

KURS FÖR EN EGEN GRUPP

Det går även att beställa kurser för egna små grupper. Samla ihop dina vänner och fira en kreativ kväll tillsammans. Tillverka lampor, virka, tova eller gör festdekoration. Gruppen bör bestå av minst 8 personer. Tag kontakt med hantverkscentret så formar vi en kurs tillsammans som lämpar sig för just din grupp.

 

VÄLMÅENDE PÅ ARBETSPLATSEN OCH UPPIGGANDE KURSER

Hantverk vårdar och rehabiliterar, piggar upp och aktiverar hjärnan. Handarbete hjälper dig att orka med vardagen och har en avslappnande effekt på våra sinnen och vår kropp. Beställ kurser och verkstäder enligt önskemål för företag, föreningar eller organisationer. Mer information fås från hantverkscentren. Be om offert!

 

  
Åbolands hantverks kursverksamhet understöds av Opintokeskus Sivis. 
Mer information om studiecentralen hittar du här (på finska).