Viimeisimmät näyttelyt

 

Maakuntalapaset 17.1.-30.1.2014.

Taitojärjestö kokosi suomalaiset lapaset mallistoksi tämän päivän tumpuntekijöille. Mallisto koostuu Suomen eri maakunnista kootuista lapasista, jotka kutsuvat neulomaan ja kokeilemaan perinteisiä kuvioaiheita. Kiertonäyttely esiteltiin Paraisten kirjaston ikkunassa 17.1.-30.1.2014.

Voit ostaa materaalipaketin Turunmaan lapaselle Gullkrona-myymälästä.

 

MIX Oikein ja Nurin 14.11.-21.12.2013

Tekstiili käsityö ja korutaide
Berit Bragge ja Annika Baarman-Sundblom
Näyttelyssä oli esillä sekä käyttö- että taidetekstiilejä, joiden suunnittelussa ja valmistuksessa esteettisyys, toimivuus ja hyvä käsityötaito ovat toimineet johtolankoina.
 
 

Musto jää 26.9.-7.11.2013

Tekstiiliä, keramiikkaa, puutaide
Muisto jää -näyttely esitteli uudenlaista esineistöä hautajaisiin liittyen. Mukana näyttelyssä oli eri puolelta Suomea, pääosin ornamolaisia suunnittelijoita.
 
Näyttelyyn osallistui Tekstiilitaiteilija Mervi Vuolas, Puuseppä Matti Vuolas, Keraamikko Leena Mäki-Patola, Muotoilutoimisto Kajsa K, Tekstiiliateljee Dorami, Sadea Oy, TaM Anna Palomaa, Muotoilija Maria Nurminen, Designer Marika Lehti

 

UniqDesign 23.8.-20.9.2013

Mallipuuseppä
Elo- ja syyskuussa vuoden Juhlamokan kädentaitaja Esa Niiranen vierailee Galleri Campuksessa. Niirasen erikoisalaa on käsintehdyt rullalaudat.

Softcore 5.7.-15.8.2013

Tekstiilitaide
SOFTCORE - tekstiilitaidenäyttelyssä on esillä Niina Mantsisen käsin tuftattuja ryijyjä, jotka ovat saaneet inspiraation urbaanista kaupunkikulttuurista ja sen ominaisimmasta taidemuodosta, graffitista.