Taito-kurssit

Taito-kurssit houkuttelevat uutuustuotteilla ja -tekniikoilla sekä tekemisen onnistumisella ja uuden oppimisella. Osa kursseista kuuluu Taito-groupin yhteiseen kurssitarjontaan "Tekemisen Iloon". Päivitämme kurssiohjelmamme kotisivuille lukukausittain.

Paikkakunta-linkin alta löytyvät kyseisen käsityökeskuksen tarjoamat kurssit.

Kursseista löytyy kuvia Kurssipankki -sivulta.

Kurssien kestot vaihtelevat kolmesta tunnista koko lukukauden kestäviin kursseihin. Osa kursseista sisältää etäjakson, jolloin työtä tehdään itsenäisesti eteenpäin. Osa lyhyt kursseissa toimii niin, että työ aloitetaan kurssilla ja valmiiksi saattaminen tapahtuu omatoimisesti saatujen ohjeiden mukaan. Käsityökeskuksen neuvojalta saa apua tavittaessa kurssin päätyttyä.

 

KURSSIT JA TYÖPAJAT KÄSITYÖKESKUKSESSA

Järjestämme erilaisia työpajoja ja iltakursseja käsityökeskuksissamme Paraisilla ja Kemiössä. Seuraa ilmoittelua kursseista ja tapahtumista facebookissa.

 

LYHYT KURSSIT PÄIVÄKODEILLE JA KOULUILLE
Kaipaatteko vaihtelua arkeen? Lyhyen valmiin tai rätälöidyn työpajan voi tilata päiväkoti- ja koululaisryhmille. Kurssin voi tilata tarhaan/kouluun, tai ryhmä voi tehdä retken kurssitiloihimme Keltaiseen taloon. Suosituimpia ovat erilaiset teemat kuten joulun kynttiläpaja, pääsiäinen sekä äitien- ja isänpäivä. Työpajat toteutetaan tilauksesta ryhmän toiveet huomioiden.

 

KURSSIT OMALLE PORUKALLE
Voit tilata meiltä kurssin ihan omalle porukalle. Viettäkää yhdessä vapaa-aikaa ja olkaa luovia. Tulkaa tekemään valaisimia, virkkaamaan, huovuttamaan tai vaikka tekemään koristeita juhlaan. Minimi henkilömäärä on 8 henkilöä. Ota yhteyttä käsityökeskukseen, niin muotoillaan yhdessä juuri teidän porukallenne sopiva kurssi.

 

TYHY - JA VIRKISTYSKURSSIT
Käsityö hoitaa ja kuntouttaa, virkistää ja aktivoi aivoja. Käsillätekeminen auttaa jaksamaan arjessa sekä rentouttaa mieltä ja kehoa. Voitte tilata  toiveidenne mukaisen kurssin yritykselle, yhdistykselle tai järjestölle. Lisätietoja käsityökeskuksesta.

 

  
Opintokeskus Sivis tukee Åbolands hantverkin kurssitoimintaa. 
Lisätietoja opintokeskus Siviksestä löydät täältä.