Elävää käsityökulttuuria

Taitokeskukset toimivat luovana olohuoneena kaikille käsityöstä kiinnostuneille. Keskuksista löytyvät sekä materiaalit että työvälineet monenlaisten käsityöideoiden toteuttamiseen, vain mielikuvitys on rajana.   Osallistu kursseille, käsityökahvilaan tai vain poikkea  sisälle tutustumaan.
 
 
Åbolands hantverkin Taitokeskukset löytyvät Paraisilla ja Kemiössä. Kotomoista löytyy valikoima erilaisia loimia, jotka sopivat niin aloittelijoille kuin konkareillekin. Ammattitaitoiset ohjaajat auttavat aina tarvittaessa. Tule rohkeasti oppimaan uutta ja tekemään unelmiesi matto. Kudonta vie mukanaan.
 
Käsityökeskuksen paikkakuntakohtaisilta sivulta näet milloin ohjaaja on paikalla. Sinulla on mahdollisuus saada avain kudotatuvalle kun olet saanut kudontatyösi alkuun, joten kudonta onnistuu juuri sinulle sopivaan aikaan vaikka illalla tai viikonloppuna. 
 
Kudonnasta kudontatuvalla perimme päivämaksu 5€.  Yhdistyksen jäsenenä saat kutoa 2,50 € päivä. Päivämaksu maksetaan kaikista niistä paivistä, jotka pidät kangaspuut varattuna itsellesi.
 
Järjestämme kursseja myös tilauksesta. Ota yhteyttä niin kerromme lisää.