Aloita Taito Käsityökoulussa!


Järjestämme käsityön taiteen perusopetusta molemmissa käsityökeskuksissamme, Paraisilla ja Kemiössä. Opetus käsityökoulussa on tavoitteellista ja vuosittain etenevää. Opetuksessa käydään läpi käsityön erivaiheet suunnittelusta toteuttamisen. Perusopetuksen tavoite on  opettaa erilaisia käsityötekniikoita,  työvälineiden ja materiaalien käyttöä sekä rohkaista luovaan ilmaisuun ja itsensä toteuttamiseen.

 

Oppilashaku

Oppilaaksi haetaan vuosittain keväällä. Oppilaspaikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Opintonsa aikaisemmin aloittaneilla on oikeus jatkaa opintojaan seuraavana lukuvuonna. Mukaan pääsee myös kesken lukuvuoden, mikäli vapaita paikkoja löytyy. Ilmoittautuminen tapahtuu Paraisille verkkolomakkeella, puhelimitse tai sähköpostilla, Kemiöön sähköpostilla tai puhelimitse. Ilmoittautuminen on sitova koko lukuvuodeksi
 

Lukuvuosimaksu

Maksu on Paraisilla 140€/160€ koko lukuvuosi ja Kemiössä 80 €/lukukausi. Lisäksi oppilas maksaa käyttämistään materiaaleista, noin 20-50€/lukuvuosi. 
 
 
Lukuvuosi alkaa viikolla36/37. Opetusta annetaan Paraisilla kaksi tai kolme oppituntia ja Kemiössä kolme oppituntia kerrallaan.

Tervetuloa mukaan!